I + R

Nunta I + R

În lumina strălucitoare a unei dimineți de vară, m-am aflat în mijlocul unei povești de dragoste desprinsă din basme, în calitate de fotograf de nuntă.

Ea, îmbrăcată într-o rochie de mireasă care emana eleganță și feminitate, a fost subiectul perfect pentru cadrele mele. Am surprins zâmbete, lacrimi de fericire, detalii ale frumuseții sale delicate, conștient de importanța fiecărui instantanu capturat.

El, stând alături de ea cu o expresie plină de iubire și admirație, a fost o sursă inepuizabilă de inspirație pentru mine. Am imortalizat fiecare gest galant al său, fiecare privire îndrăgostită, în timp ce eleganța masculină a fost pusă în valoare de prezența ei grațioasă.

Asistentă mea Madalina Stoica (MADAS), mi-a adus vibe-ul necesar si a fost o gura de aer proaspăt atât pentru mine cat si pentru miri.

Împreună, am creat amintiri care vor dăinui pentru totdeauna, capturând fiecare emoție și fiecare moment de fericire într-o colecție de imagini ce vor rămâne un testament al iubirii lor. O nuntă de vis, văzută prin ochii mei, un fotograf de nuntă pasionat de arta de a imortaliza clipele ce nu fac decât sa capete valoare odată cu trecerea timpului.

SHARE MAI DEPARTE